Детали


 • Вински туризам - практикум
  од Владимир Китанов, Дејан Методијески, Георги Мичев

  ISBN: 978-608-244-707-0
  број на страни: 31
  издадена: 2020
  јазик: македонски
  краток опис:
  Овој практикум е дополнување на материјалот кој се содржи во скриптата наменета за предметот Вински туризам и има за цел да понуди дополнителни вежби и задачи кои би се користеле од страна на студентите за успешно совладување на изучуваната материја. Во изработката на овој практикум, користена е соодветна литература од познати автори и институции од областа на винарството, лозарството, туризмот и угостителството, како и Интернетот како извор на податоци. Практикумот содржи 12 вежби, согласно предметната програма за изучување на предметот Вински туризам.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/899

 Преземено: 97

Следете нè на:

 

online
36
е-Книги
885
прегледи
285,753
преземено
378,334