Детали


 • Македоците во рамките на балканските земји меѓу двете светски војни - практикум
  од Верица Јосимовска, Тодор Чепреганов

  ISBN: 978-608-244-711-7
  број на страни: 34
  издадена: 2020
  јазик: македонски
  краток опис:
  Практикумот „МАКЕДОНЦИТЕ ВО РАМКИТЕ НА БАЛКАНСКИТЕ ЗЕМЈИ МЕЃУ ДВЕТЕ СВЕТСКИ ВОЈНИ“ е наменет за студентите од прв циклус на студии од студиската програма Историја на Факултетот за образовни науки при УГД – Штип. Практикумот е концепиран согласно со наставната програма за предметот „Македонците во рамките на Кралството СХС/Југославија, Бугарија и Грција (1919-1939).

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/903

 Преземено: 70

Следете нè на:

 

online
53
е-Книги
863
прегледи
257,842
преземено
347,083