Детали


 • Методологија на педагошко истражување со статистика - практикум
  од Снежана Јованова-Митковска

  ISBN: 978-608-4708-19-3
  број на страни: 109
  издадена: 2013
  јазик: македонски
  краток опис:
  Практикумот од Методологија на педагошко истражување со статистика, претставува учебно помагало кое ќе им овозможи на студентите од Педагошките факултети, Филозофските факултети, Факултетот за образовни науки, кои го изучуваат истоимениот наставен предмет, полесно совладување на предвидените содржини.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/181

 Преземено: 645

Следете нè на:

 

online
9
е-Книги
817
прегледи
198,606
преземено
272,721