Детали


 • Солфеж I - скрипта
  од Илчо Јованов

  ISBN: 978-608-4708-47-6
  број на страни: 55
  издадена: 2013
  јазик: македонски
  краток опис:
  Усвојување на мерните единици. Триоли со разновидностите кои вклучуваат паузи (како синкопи) и интегрирање во секстоли. Различни видови на нерамноделни тактови и нивни комбинации според нивото и критериумот на предметната материја.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/214

 Преземено: 122

Следете нè на:

 

online
55
е-Книги
903
прегледи
293,329
преземено
387,404