Детали


 • Хармонија 1 - скрипта
  од Валентина Велковска - Трајановска

  ISBN: 978-608-4708-67-4
  број на страни: 55
  издадена: 2013
  јазик: македонски
  краток опис:
  Хармонија (грч. спојување, градење складност) претставува компонента од повеќегласната музика и тоа нејзината вертикална или акордска структура.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/222

 Преземено: 265

Следете нè на:

 

online
5
е-Книги
929
прегледи
317,456
преземено
414,192