Детали


 • Практикум по нега на текстил
  од Киро Мојсов

  ISBN: 978-608-4708-98-8
  број на страни: 59
  издадена: 2014
  јазик: македонски
  краток опис:
  Практикумот содржи 7 поглавја од кои 6 поглавја се теоретски дел, додека седмото поглавје е Практика во отстранување на дамки (12 практични вежби) коешто е наменето за практични лабораториски вежби на студентите во отстранувањето на дамки.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/244

 Преземено: 143

Следете нè на:

 

online
22
е-Книги
844
прегледи
228,971
преземено
313,922