Детали


 • Практикум по житни растенија
  од Мите Илиевски

  ISBN: 978-608-244-003-3
  број на страни: 58
  издадена: 2014
  јазик: македонски
  краток опис:
  Овој практикум е наменет за студентите на Земјоделскиот факултет при Универзитетот ,,Гоце Делчев’’- Штип. Овде се вклучени сите житни растенија кои имаат исклучителна намена за исхрана на човекот и домашните животни.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/258

 Преземено: 170

Следете нè на:

 

online
5
е-Книги
803
прегледи
194,449
преземено
267,165