Детали


 • Микробиологија со паразитологија - практикум
  од Васо Талески, Марија Димитровa, Марина Данилова

  ISBN: 978-608-244-010-1
  број на страни: 87
  издадена: 2014
  јазик: македонски
  краток опис:
  Студентите ќе ги прошират своите вкупни познавања од медицината преку запознавање со практична работа во микробиолошка лабораторија и со можностите за современа микробиолошка дијагностика на најзначајните бактерии, вируси, габички и паразити.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/271

 Преземено: 3965

Следете нè на:

 

online
14
е-Книги
835
прегледи
216,120
преземено
295,622