Детали


 • Микробиологија на вино
  од Илија Каров, Фиданка Илиева

  ISBN: 978-608-244-036-1
  број на страни: 89
  издадена: 2014
  јазик: македонски
  краток опис:
  Микробиологијата на вино е дел од технолошката, поконкретно дел од прехранбената микробиологија. За предмет на изучување, оваа микробиологија ги има само оние микроорганизми кои можат да се развиваат во суровините, помошните материјали, полуготови и готови производи во винарската индустрија.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/276

 Преземено: 334

Следете нè на:

 

online
3
е-Книги
803
прегледи
194,448
преземено
267,164