Детали


 • Броматологија - скрипта
  од Весна Костиќ, Катарина Смилков

  ISBN: 978-608-244-037-8
  број на страни: 155
  издадена: 2014
  јазик: македонски
  краток опис:
  Скриптата ги запознава студентите со начинот на исхрана потребен за нормално и правилно функционирање на човековиот организам.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/289

 Преземено: 1042

Следете нè на:

 

online
22
е-Книги
835
прегледи
216,120
преземено
295,622