Детали


 • Биостатистика
  од Милка Здравковска

  ISBN: 978-608-244-077-4
  број на страни: 155
  издадена: 2014
  јазик: македонски
  краток опис:
  Изнесените содржини можат да бидат од голема полза не само за студентите на прв циклус на студии, туку и за студентите на втор циклус на студии на Факултетот за медицински науки, за постдипломците и за сите здравствените работници кои се вклучени во научно-истражувачка работа.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/323

 Преземено: 1246

Следете нè на:

 

online
20
е-Книги
844
прегледи
228,954
преземено
313,901