Детали


 • Практикум по автоматизација и процеси
  од Роман Голубовски

  ISBN: 978-608-244-068-2
  број на страни: 51
  издадена: 2014
  јазик: македонски
  краток опис:
  Автоматизацијата и процесната контрола и управување се едни од најзначајните подрачја на науката и технолошкиот развој.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/326
 Преземено: 96

Следете нè на:

 

online
2
е-Книги
721
прегледи
143,481
преземено
201,979