Детали


 • Фискален систем - скрипта
  од Мичо Апостолов, Зоран Темелков

  ISBN: 978-608-244-087-3
  број на страни: 153
  издадена: 2014
  јазик: македонски
  краток опис:
  Скриптата најпрво нуди можност за запознавање со поимот јавни финансии и неговата важност за државата...

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/342
 Преземено: 257

Следете нè на:

 

online
5
е-Книги
784
прегледи
173,260
преземено
237,951