Детали


 • Агроекологија
  од Лилјана-Колева Гудева, Љупчо Михајлов, Фиданка Трајкова

  ISBN: 978-608-244-090-3
  број на страни: 352
  издадена: 2014
  јазик: македонски
  краток опис:
  Со цел да се произведе повеќе храна, во земјоделското производство вообичаено се употребуваат вештачки ѓубрива, пестициди, високоприносни сорти, наводнување и фосилни горива.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/344

 Преземено: 951

Следете нè на:

 

online
56
е-Книги
863
прегледи
257,843
преземено
347,084