Детали


 • Практикум по биологија за фармацев ти
  од Невенка Величкова, Мишко Милев

  ISBN: 978-608-244-094-1
  број на страни: 67
  издадена: 2014
  јазик: македонски
  краток опис:
  Овој практикум обработува одредени теми од областа на биологијата во согласност со наставната програма на овој предмет. Приложениот материјал е компатибилен со скриптата Биологија за фармацевти по која се одвива теоретската настава.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/349

 Преземено: 430

Следете нè на:

 

online
19
е-Книги
835
прегледи
216,130
преземено
295,633