Детали


 • Биофизика
  од Зденка Стојановска

  ISBN: 978-608-244-111-5
  број на страни: 195
  издадена: 2014
  јазик: македонски
  краток опис:
  Медицинските науки и медицинската пракса се карактеризираат со интердисциплинарност, која речиси во сите области бара сериозен тимски пристап...

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/381

 Преземено: 2998

Следете нè на:

 

online
4
е-Книги
803
прегледи
192,927
преземено
264,967