Детали


 • Сексуално преносливи заболувања
  од Вело Марковски

  ISBN: 978-608-244-122-1
  број на страни: 92
  издадена: 2014
  јазик: македонски
  краток опис:
  Сексуално преносливите заболувања се многу чести инфекции со огромни последици по здравјето на човекот, од една страна, но и големите економски трошоци за лекување на овие болести и нивните комплиации, кои, секако, оставаат сериозни последици и врз психолошката состојба и емоционалниот и социјалниот живот на заболениот...

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/383

 Преземено: 976

Следете нè на:

 

online
59
е-Книги
865
прегледи
261,853
преземено
351,594