Детали


 • Оптички материјали за оптометристи - скрипта
  од Зденка Стојановска, Марија Чекеровска

  ISBN: 978-608-244-208-2
  број на страни: 71
  издадена: 2015
  јазик: македонски
  краток опис:
  Скриптата претставува наставен прирачник за реализација на наставната програма по Оптички материјали, што го изучуваат студентите по Оптометрија и очна оптика на Факултетот за медицински науки при УГД

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/471

 Преземено: 216

Следете нè на:

 

online
3
е-Книги
803
прегледи
192,927
преземено
264,968