Детали


 • Финансиски менаџмент
  од Ристо Фотов, Катерина Фотова Чиковиќ

  ISBN: 978-608-244-246-4
  број на страни: 389
  издадена: 2015
  јазик: македонски
  краток опис:
  Финансискиот менаџмент претставува суштински дел од економските и неекономските активности при одлучувањето за ефикасни јавни набавки и користењето на финансиите на профитабилен начин.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/490

 Преземено: 824

Следете нè на:

 

online
37
е-Книги
885
прегледи
285,754
преземено
378,335