Детали


 • Примена на методи и техники во системи
  од Елизабета Митрева

  ISBN: 978-608-244-708-7
  број на страни: 325
  издадена: 2020
  јазик: македонски
  краток опис:
  Во овој труд се презентирани методи и техники за управување со процесите во рамките на индустријата и се разработени примери за оценка на истите во реални услови. Управувањето со процесите како клучен фактор за освојување на купувачите, значи континуирана потрага по најдобри технички, технолошки, маркетиншки и други унапредувања и подобрувања кои ќе ги произведат саканите резултати, а тоа е задоволството на потрошувачите и профитот.

  линк за споделување:
  http://e-lib.ugd.edu.mk/900

 Преземено: 190

Следете нè на:

 

online
36
е-Книги
885
прегледи
285,752
преземено
378,333